در میزگرد « رویدادهای تولید محتوا، چالش ها و تردیدها» مطرح شد؛

برگزاری رویداد تولید محتوا گامی درست اما ناکافی!

کارشناسان حوزه دیجیتال در میزگرد « رویدادهای تولید محتوا، چالش ها و تردیدها» اصل موضوع برگزاری را مهم و تاثیرگذار قلمداد کردند اما آن را ناکافی دانستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  امسال ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در استان قم و سراسر کشور برگزار شد، رویدادی که با عمر ۶ساله خود توانسته از نقاط ضعف و کاستی‌ها عبور کند و تجربه‌ای خوبی را رقم بزند.

 بااین‌حال هر برنامه و جشنواره‌ای برای پیشرفت و توسعه نیازمند نقد و بررسی بیشتر است تا بتواند سال‌به‌سال حرف‌های جدیدی برای گفتن داشته باشد.
 از همین رو در میزگرد «رویدادهای تولید محتوا، چالش‌ها و تردیدها» که با حضور سید محمدصادق اسلامی دبیر ششمین دوره رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج قم، مصطفی رمضان‌پور کارشناس ارشد ارتباطات و بازی‌های رایانه‌ای و حسین وفاجو کارشناس فناوری اطلاعات در دفتر پایگاه خبری قم فردا برگزار شد به بررسی ابعاد مختلف رویداد تولید محتوای دیجیتال پرداختیم.

 ما تنها هستیم


 سید محمدصادق اسلامی دبیر ششمین دوره رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج قم در این میزگرد با اشاره به برگزاری ششمین دوره این رویداد اظهار داشت: ما در برگزاری این رویداد در سراسر کشور تنها هستیم.
 وی ادامه داد: سؤال من این است که به‌غیراز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین کدام نهاد و ارگان در این زمینه وارد عمل شده‌اند و قدم‌هایی را برداشته‌اند.
 اسلامی ابراز داشت: در ۶ سال گذشته که استارت این کار زده شد تاکنون هم در سطح کشور و هم در سطح استان افراد و گروه‌های توانمندی شناسایی شدند که نشان می‌دهد مسیر انتخاب شده، درست و دقیق بوده است.
 وی افزود: نگاه به فضای مجازی و ابعاد دنیای دیجیتال در کشور باید تغییر کند، امروز بیشترین پول‌ها و درآمدها در این فضا ردوبدل می‌شود که نشان می‌دهد اقبال مردم به این فضا تا چه اندازه بالاست.
 دبیر ششمین دوره رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج قم تأکید کرد: امروز فضای مجازی میدانی برای رقابت بین کشورها شده است و هر کشوری که در این عرصه سرمایه‌گذاری کمتری کند، خسارت‌های بیشتری خواهد دید.


 وی ابراز داشت: در خصوص چالش‌هایی که این رویداد با آن مواجه است باید به موضوع هوش مصنوعی اشاره کرد که هر سال رشد قابل‌توجهی می‌کند و نیاز است که در تولیدات گروه‌های شرکت‌کننده به این موضوع مهم نیز رسیدگی شود.
 اسلامی بیان داشت: در خصوص تردیدهایی که وجود دارد، در اصل برگزاری این رویداد که شکی نیست باید تداوم داشته باشد؛ اما باید با برنامه‌ریزی اصولی و درست نقاط ضعف را به قوت تبدیل کنیم و شاخه‌ها و حوزه‌های رقابت را افزایش دهیم.

 بازی را دریابیم


 مصطفی رمضان‌پور کارشناس ارشد ارتباطات و بازی‌های رایانه‌ای نیز در این میزگرد ضمن قدردانی از برگزاری چنین رویدادهایی از سوی قرارگاه فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین، ابراز داشت: اصل برگزاری این رویداد واقعاً نیاز است که سالانه در چند نوبت توسط نهادها و سازمان‌های مختلف خصوصاً وزارت ارتباطات برگزار شود.
 وی ادامه داد: به‌عنوان فردی که در سال اول این دوره تیم داری کردم و توانستیم در سطح ملی صاحب رتبه کسب کنیم این رویداد موجب ایجاد انگیزه در بین نوجوانان و جوانان شده است.
 رمضان‌پور بیان داشت: به نظر من امروز عرصه بازی زمینه‌ای برای نفوذ و سلطه‌ای کشورها شده است و نیاز است که نگاه مسئولان و نهادی‌های مسئول به این عرصه بیش‌ازپیش باشد.
 وی ادامه داد: کشورهایی مانند آمریکا با سرمایه‌گذاری در این بازی‌ها در افکار جوانان و نوجوانان ما نفوذ می‌کنند و موضوعات خودشان را القا می‌کنند.
 این کارشناس ارشد ارتباطات و بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: افرادی که در این حوزه در کشور فعال هستند در صورت حمایت و پشتیبانی می‌توانند با تولیدات فاخر با نمونه‌های خارجی به رقابت بپردازند.
 وی در خصوص چالش‌ها نیز ابراز داشت: من نیز با نظر آقای اسلامی در این بخش موافقم و معتقدم مهم‌ترین چالشی که وجود دارد همان بحث هوش مصنوعی و به‌کارگیری آن توسط تیم‌ها است.
 رمضان‌پور در خصوص تردیدهایی که بیان شد نیز بیان داشت: ببینید تردیدی وجود ندارد که اصل برگزاری این رقابت‌ها لازم و ضروری است اما می‌توان در نوع برگزاری تغییراتی ایجاد کرد.
 وی افزود: می‌توان به تیم های شرکت‌کننده فرصت داده شود که پیش از برگزاری رویداد به‌عنوان‌مثال ۴۸ ساعت قبل از آغاز محورهای رویداد ارائه شود و یا این که زمان برگزاری رویداد را افزایش یابد تا کیفیت تولیدات بالا برود.

 تبلیغات رویداد باید بیش از این باشد


 حسین وفاجو کارشناس فناوری اطلاعات نیز در ادامه این میزگرد ابراز داشت: به‌عنوان یک حوزوی در ابتدای سخن باید یک خداقوت به برگزارکنندگان این رویدادها گفت و در گام دوم پیشنهاد می‌کنم تعاملاتی با بخش‌های حوزوی که در این زمینه فعال هستند صورت بگیرد.
 وی ادامه داد: در این سال‌ها توفیق داشتم که بارها از مسابقات بازدید کنم و از نزدیک در جریان این رویداد قرار بگیرم.
 وفاجو ابراز داشت: من با نظر کارشناسان این میزگرد موافق هستم که این رویداد باید در کشور برگزار شود و این ابداع سازمان بسیج قابل‌تقدیر است.
 وی تأکید کرد: تحولات یک سال گذشته در منطقه نشان داد که امروز فنّاوری‌های روز و هوش مصنوعی حرف اول را در همه عرصه‌ها و میدان‌ها می‌زند و باید برای افزایش امنیت و اقتدار کشور در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.
 وفاجو افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز بارها اشاره فرمودند هوش مصنوعی و علوم جدید عرصه رقابت است که باید در این حوزه فعال باشیم و تا دیر نشده از کشورهای پیش‌گام در این عرصه باشیم.
 وی تصریح کرد: در حوزه‌های علمیه نیز در این زمینه اقدامات خوبی صورت‌گرفته که نشان‌دهنده اهمیت این موضوع است.
 وفاجو عنوان داشت: موضوعی که به‌عنوان چالش بتوان از آن یادکرد تبلیغات کم برگزاری رویداد است به‌طوری‌که می‌توان در مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه با برگزاری نشست‌هایی این مهم را تبیین کرد تا تیم های شرکت‌کننده افزایش یابد.
 این کارشناس فناوری اطلاعات افزود: در خصوص تردیدهایی که وجود دارد نحوه برگزاری این است که به نظر می‌آید می‌توان تغییراتی در نحوه برگزاری ایجاد کرد تا بتوانیم شاهد رقابت‌های کیفی‌تری باشیم.
 وی خاطرنشان کرد: به‌طورکلی برگزاری این رویدادها به فعالان این حوزه انگیزه مضاعف می‌دهد تا در عرصه‌ای که واقعاً گره‌گشا بوده و حتی به امنیت ملی کشورمان بستگی دارد، گام‌های بلندی را بردارند تا کشورمان نیز در بین کشورهای موفق و سرآمد در این زمینه قرار بگیرد.
 
 
 انتهای خبر /۱۱۰

 


 
http://javaneparsi.ir/52056
اخبار مرتبط

نظرات شما