قم فردا گزارش می‌دهد؛

۹ دی نماد ولایتمداری و ایستادگی

فتنه سال ۸۸ یکی از فتنه‌های بزرگ در عصر انقلاب اسلامی بود که با بصیرت و درایت رهبری و حضور مردم درصحنه خنثی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  پانزده سال از آن روز حماسه‌ساز و خاطره‌انگیز گذشته است؛ اما کمتر کسی پیدا می‌شود که دل در گرو ایران و انقلاب داشته باشد و حماسه نهم دی‌ماه در خنثی‌سازی فتنه را فراموش کرده باشد. آری؛ ۹ دی‌ماه سال ۱۳۸۸ آن روز سرد و زمستانی که با حضور چشمگیر مردم در خیابان‌ها گرمای خاصی به خود گرفته بود، هیچ‌وقت از ذهن دوستداران مکتب روح‌الله پاک نمی‌شود.
پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ش، و به دنبال آن ادعای تقلب برخی از کاندیداها، برخی به حمایت از آن‌ها موجی از اعتراض‌ها در نقاط مختلف کشور به راه انداختند. در این زمان برخی از مخالفان داخلی و خارجی نظام ایران، از این فرصت به‌دست‌آمده استفاده کرده و کشور را به مدت چند ماه به آشوب و اغتشاش کشاندند. این اغتشاشات بعد از چندین ماه نهایتاً در ماه محرم و روز عاشورا به هتک حرمت نسبت به امام حسین (علیه‌السلام) و مقدسات اسلامی انجامید و موجبات برانگیخته شدن احساسات مذهبی و نارضایتی مردم را داشت، لذا در پاسخ به این اغتشاش‌ها و هتک حرمت‌ها و اعلام بیزاری از فتنه‌گران در روز ۹ دی به راهپیمایی پرداختند.

۹ دی نماد میثاق با ولایت، بصیرت، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان است
 از همین رو آیت‌الله عباس کعبی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، بابیان این‌که ۹ دی نباید از خاطره‌ها پاک شود، اظهار داشت:۹دی نماد میثاق با ولایت، بصیرت ملت و مقاومت و ایستادگی ملت ایران در مقابل دشمنان و نشانه‌ای هوشمندی و ذکاوت ملت در انجام‌وظیفه است.
وی ادامه داد: مقابله با توطئه‌های استکبار جهانی اصلی‌ترین خواسته مردم است که امروز بار دیگر آن را فریاد می‌زنند و خواستار مقابله همه‌جانبه با فتنه‌گری‌های شیطان بزرگ هستند.
کعبی افزود: علاوه بر این مردم امروز آمادگی خود را برای ایستادگی در برابر فتنه‌ها اعلام کرده و خواستار برخورد با فتنه گران و مفسدان مختلف هستند.
وی تأکید کرد: ولایتمداری و دفاع از ارزش‌های انقلاب پیام اصلی ۹ دی است که باید همواره موردتوجه قرار بگیرد.

 
 


آتش فتنه‌ای که ۹ ماه کشور را به خود درگیر کرده بود، برای خاموش شدن نیازمند آب سردی بود که از درون توده‌های مختلف مردم در آن روز جوشید و آن را برای همیشه خاموش کرد. البته ناگفته نماند که هتک حرمت عزای اباعبدالله (ع) در عاشورای ۸۸ یعنی چند روز قبل از آن صبح حماسه نیز خشم و خروش مردم از فتنه گران و باغیان انقلاب را دوچندان کرده بود.  باید گفت که خاموشی فتنه ۸۸، حفظ انقلاب اسلامی و ولایت‌فقیه و پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی ایران را از مهم‌ترین دستاوردهای این حماسه می‌توان برشمرد.

حماسه ۹دی آبی بر آتش دشمن بود
این در حالی است که حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد ملک‌زاده  در گفتگو با خبرنگار «قم فردا» با اشاره به حماسه ۹ دی‌ماه سال ۸۸، اظهار داشت: اگر بخواهیم حماسه ۹ دی را به‌صورت علمی‌تر و دقیق‌تر بررسی کنیم باید به بسترهای شکل‌گیری آن توجه داشت باشیم  که در چه بستری این حماسه شکل گرفت و به وقوع پیوست.
وی ادامه داد: طبیعتاً تحلیلی که در خصوص بسترهای شکل گیر وجود دارد ناظر به دو دیدگاه است؛ بعضی وقایع سال ۸۸ را یک اتفاق ساده، بدون برنامه‌ریزی و بدون دخالت بیگانگان می‌دانند و صرفاً دعوای بین چند نامزد انتخابی رخ‌داده است.
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اضافه کرد: دیدگاه و تحلیل دوم این است که درواقع این وضعیت و فتنه در بستری شکل گرفت که از پیش تعیین‌شده بود و اگر نشریات ماه‌های قبل بیگانگان را رصد کنیم  خواهیم دید که در خصوص این موضوع دائماً مانور و علائم و کدهایی را نشان می‌دادند که حاکی از این بود که قرار است در بستر انتخابات اتفاقی رخ دهد.
وی با اشاره به اینکه فتنه سال ۸۸ یکی از فتنه‌های بزرگ در عصر انقلاب اسلامی بود، گفت: در این فتنه جایگاه مردم مشخص بود و برای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیقی انجام‌گرفته بود و برخی هم ندانسته در زمین دشمن ورود و بازی کردند.
حجت‌الاسلام ملک‌زاده با اشاره به اینکه باید جایگاه مردم مشخص می‌شد، بیان داشت:  انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی بود و از ابتدا با حمایت و پشتیبانی مردم شکل‌گرفته بود اگر می‌خواست به همان صلابت و اقتدار قبل باشد باید مردم ورود می‌کردند و فتنه را خاموش می‌کردند.
وی ابراز کرد: اینجا بود که حماسه ۹ دی در سرتاسر ایران و شهرهای مختلف کشور به وقوع پیوست و مردم با شورونشاط حاضر شدند و فتنه را محکوم کردند .
عضو انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: حماسه ۹دی آبی بر آتش دشمن بود که به‌سرعت آن را خاموش کرد.

۹ دی نماد ولایتمداری ملت ایران است
از طرفی هم حجت‌الاسلام مهدی غروی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  با اشاره به فرارسیدن یوم‌الله ۹ دی اظهار داشت:  ملت ایران در روز ۹ دی نشان دادند که در پشت ولی‌فقیه قرار دارند و از مسیر ولایت دوری نمی‌کنند.
وی ادامه داد: فتنه سبز با پی‌ریزی، مشارکت و حمایت‌های دشمنان نظام در خارج از مرزها طراحی و اجرا شد، هدفش سرنگونی نظام بود که با هوشیاری و بیداری ملت ایران در کنار رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب با شکست مواجه شد.
غروی ابراز داشت: موضوع انتخابات تنها محور این توطئه بود و اصل موضوع چیز دیگری بود که در خارج از مرزها طراحی شده بود.
وی بیان داشت: یکی از اصلی‌ترین دلایل بقای انقلاب اسلامی ایران وجود جایگاه رفیع ولی‌فقیه بود که توانسته در برابر این نوع فتنه‌ها سربلند بیرون بیاید.
امام‌جمعه سلفچگان تأکید کرد: امروز هم در برابر تحولات مختلفی که رخ‌داده باز این هدایت‌ها و رهنمودهای رهبری است که کشتی انقلاب را به‌سلامت عبور داده است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران یک تفاوت اساسی با کشورهای دیگر دارد که آن‌هم وجود نازنین ولی‌فقیه در رأس کشور است.

حماسه ۹ دی با تقویت اعتماد عمومی به‌نظام اسلامی، نمایش وحدت ملی، و افشای نقش دشمنان خارجی، توانست طرح‌های آنان برای بی‌ثبات‌سازی ایران را ناکام بگذارد. این روز تاریخی، نه‌تنها پایانی بر فتنه ۸۸ بود، بلکه پیامی به دشمنان خارجی بود که مردم ایران در دفاع از آرمان‌های خود مصمم و متحد هستند.


انتهای خبر /160

 
http://javaneparsi.ir/52143
اخبار مرتبط

نظرات شما