قم فردا گزارش می‌دهد؛

حماسه‌ای که انقلاب را بیمه کرد

اقتدار و امنیت کشور با حضور مردم در پای صندوق‌های همه‌پرسی در 12 فروردین بیمه شد و تا به امروز آثار آن وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) بعد از ۱۵ سال مبارزه سخت در بهمن ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و ثمره خون شهیدان با نصرت الهی به ثمر رسید.

انقلاب اسلامی ایران تنها به معنای پایان حکومت شاهنشاهی نبود؛ بلکه قطع دست کشورهای استعمارگری بود که سال‌های سال در دوران شاهنشاهی بر جان و مال ملت ایران احاطه داشته و منابع این کشور را به غارت می‌بردند.
کوتاه‌شدن و در حقیقت بریده شدن دست کشورهایی مانند آمریکا و انگلستان از منابع و ثروت ایران موجب شده بود که این کشورها از هر فرصتی برای ضربه‌زدن به‌نظام بهره بگیرند از همین رو نیاز بود که در داخل نشان دهیم همه ملت پای این انقلاب نوپا هستند.
در این وضعیت بود که رهبر کبیر انقلاب کاملاً هوشمندانه وارد عمل شدند و با درخواست و برگزاری همه‌پرسی عمومی میزان وفاداری مردم به‌نظام را در یک آزمون واقعی به جهانیان نشان دادند.

همه‌پرسی انقلاب را بیمه کرد


شاهین صادقی نسب کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به سالروز برگزاری همه‌پرسی جمهوری اسلامی ایران، گفت: یکی از هوشمندانه‌ترین و مهم‌ترین اقداماتی که امام خمینی (ره) بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران کرد، برگزاری همه‌پرسی جمهوری اسلامی ایران بود.
وی ادامه داد: این اقدام موجب شد که راه برای هرگونه توطئه داخلی و خارجی بسته شود.
صادقی نسب افزود: در سال ۵۷ فضای رسانه ای و تبلیغاتی کشور به گونه ای نبود که مثلا میزان علاقه مردم در شهرها و روستاهای به انقلاب نمایش داده شود و اصلا چنین پیش بینی نشده بود.
وی ادامه داد: به‌عنوان‌مثال میدان و آوردگاهی مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس نبود که مردم با حضور در صحنه به جهانیان بفمانند که پشت سر انقلاب و ایران اسلامی هستند.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در چنین شرایطی بهترین گزینه برگزاری همه‌پرسی سراسری در کشور بود تا دنیا میزان عشق و علاقه مردم به‌نظام را ببیند و معاندان داخلی و خارجی نیز به حقیقت مبرهن و قطعی که همان دلدادگی مردم به انقلاب بود، برسند.
وی بیان داشت:  باوجود این همدلی و همراهی مردم باز هم دیدیدم که
برخی از جریان‌های داخلی با حمایت کشورهایی مانند آمریکا و انگلستان اقدام به توطئه افکنی کردند که البته با درایت مردم و حضرت امام در نطفه خفه شد.
صادقی نسب تأکید کرد: پایگاه اجتماعی انقلاب اسلامی ایران در ماه‌های آغازین انقلاب در بالاترین سطح قرار داشت؛ اما برای بروز، ظهور و اثبات این مهم نیاز بود که یک همه‌پرسی در تمام نقاط کشور برگزار شود که در ۱۲ فروردین ۵۸ این مهم صورت گرفت.
وی افزود: البته این تنها یک همه‌پرسی نبود؛ بلکه یک حضور همگانی و همه‌جانبه در حمایت از آرمان‌های انقلاب و قدردانی از زحمات امام امت بود که ۱۵ سال در زندان و تبعید بود تا این انقلاب به ثمر برسد.

پیروزی دوباره انقلاب



حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین بنیادی استاد حوزه علمیه قم نیز در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران مقاطع مختلفی را طی کرده است تا این که به پیروزی نهایی و تثبیت برسد.
وی ادامه داد: اولین مقطع از سال ۱۳۴۲ تا سال ۱۳۵۶ بود که در این بازه زمانی نخست پایه ریزی مبارزه های انقلاب شکل گرفت و امام تبعید شد.
بنیادی بیان داشت: مقطع دوم حوادث خونینی بود که از سال ۵۶ تا بهمن ۵۷ شکل گرفت تا انقلاب به پیروزی رسید که در این میان شاه فرار کرد و امام امت به میهن بازگشت.
وی تصریح کرد: مقطع بعدی که بسیار مهم و تأثیرگذار بود از ۲۲ بهمن ۵۷ تا ۱۲ فرودین ۵۸ بود، در واقع ۴۹ روزی که از پیروزی انقلاب تا برگزاری همه پرسی بود، زمانی بود که عمر انقلاب به دو ماه نرسیده بود اما زمزمه های خیانت و شورش از درون و توطئه های دشمنان از بیرون شنیده می شد.
استاد حوزه علمیه قم افزود: در چنین شرایطی حضور مردم در پای صندوق‌های رأی و مهر تأیید بالای ۹۸ درصدی پای جمهوری اسلامی به مانند پتک بر سر این توطئه ها فرود آمد و روند تثبیت انقلاب را رقم زد.
وی تأکید کرد: بدون هیچ تردیدی برگزاری همه‌پرسی و مشارکت بالای مردم انقلاب را بیمه و به‌نوعی انقلابی دوباره در دل انقلاب بود که نظام را تا دهه‌ها و شاید قرن‌ها بیمه کرد.
بنیادی ادامه داد: ۱۲ فروردین یک روز عادی و معمولی نیست، روزی است که ملت تصمیم گرفت در زیر سایه ولایت فقیه گام بردارد و در مسیری حرکت کند که یک فقیه جامع الشرایط آن را نشان می دهد.
وی ابراز داشت: این روز مهم و تاریخی همواره باید زنده نگه داشته شود، چرا که رهبر انقلاب در این باره می‌فرمایند: «روز جمهوری اسلامی یک مقطع تاریخی بی‌نظیری در تاریخ کشور ماست، زیرا که برای اولین‌بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سال‌های فتح ایران به دست مسلمین یعنی که در آن سال‌های کوتاه البته حکومت‌ها تا حدود زیادی اسلامی بودند در طول این تاریخ ممتدی که کشور ما داشته، برای اولین‌بار بعد از آن فَترَت و بعد از آن دوران کوتاه صدر اسلام یک حکومتی اعلان شد، یک نظامی اعلان شد که دارای دو خصوصیت مردمی‌بودن و الهی بودن هست؛ یعنی جمهوری اسلامی.»

آری ملت به سرنوشت خویش


همان‌طوری که کارشناسان سیاسی بیان کردند اقتدار و امنیت کشور با حضور مردم در پای صندوق‌های همه‌پرسی در ۱۲ فروردین بیمه شد و نشان داده شد که جمهوری اسلامی با رای مردم زنده و پویا بوده وخواهد بود.

انتهای خبر /۱۱۰








 
http://javaneparsi.ir/53336
اخبار مرتبط

نظرات شما