مدیر ترویج کشاورزی قم خبر داد:

 ایجاد صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در قم

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ایجاد بسترهای لازم برای انجام فعالیت‌های اقتصادی و افزایش انگیزه زنان برای نقش‌آفرینی در این عرصه باهدف کمک به اقتصاد خانواده‌ها در مناطق روستایی استان از جمله مهم‌ترین اهداف سازمان جهاد کشاورزی قم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» کاظم شکوریان فرد با اشاره به ایجاد ۲۷ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در قم اظهار داشت: در این صندوق‌ها علاوه بر تأمین مالی طرح‌ها و فعالیت‌های تولیدی زنان روستایی، آموزش‌های مهارتی و ترویجی در زمینه‌های مختلف از جمله فراوری محصولات کشاورزی، بسته‌بندی، برندسازی، بازاریابی و سایر فعالیت‌ها در راستای زنجیره ارزش تولید، ارائه می‌شود.

 وی افزود: ایجاد بسترهای لازم برای انجام فعالیت‌های اقتصادی و افزایش انگیزه زنان برای نقش‌آفرینی در این عرصه باهدف کمک به اقتصاد خانواده‌ها در مناطق روستایی استان از جمله مهم‌ترین اهداف سازمان جهاد کشاورزی قم از ایجاد و تقویت صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی است.

 مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: باهدف تقویت نقش زنان در اقتصاد خانواده‌های روستایی استان، طی یک سال گذشته ۲۷ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در مناطق مختلف قم ایجاد و تقویت شد.

 وی ادامه داد: به‌طورکلی عملکرد فعالان صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی در استان قم، مطلوب است و برخی از آنان با تأثیری که بر ارتقا بهره‌وری و افزایش درآمدزایی بخش کشاورزی داشتند، توانسته‌اند رتبه‌های برتر را در جشنواره‌های ملی و استانی، به دست آورند و فعالیتشان را به‌عنوان الگوی موفق، مطرح کنند.
 
شکوریان فرد بیان داشت: بخش کشاورزی قم به‌عنوان متولی تأمین امنیت غذایی مردم استان در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم‌مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

وی افزود: این بخش ۶ درصد از ارزش افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم ابراز داشت: میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

وی گفت: بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

انتهای خبر/
منبع:ایرنا
http://javaneparsi.ir/54567
اخبار مرتبط

نظرات شما