مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم خبر داد:

۷۲۷ هزار ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای قم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم گفت: در نیمه نخست امسال ۷۲۷ هزار و ۱۴۸ نفرساعت آموزش به حرفه آموزان آموزشگاه‌های دولتی این استان ارائه شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام سید محمود عرب افزود: این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف در ۱۰۳ حرفه آموزشی و در قالب ۶۲۰ دوره آموزشی ارائه شد.
وی اضافه کرد: در نیمه نخست امسال تعداد افراد شرکت‌کننده در دوره‌های آموزشی ۲۷۹ نفر شامل ۸۷ زن و ۱۹۲ مرد بود.
وی با بیان این‌که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در قم به ۱۸ گروه هدف ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.
عرب بیان کرد: چهارهزار و ۹۲۴ نفرساعت آموزش مربوط به آسیب‌دیدگان اجتماعی، چهارهزار رو ۲۸۴ نفرساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۶۵۶ نفرساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۲۰ هزار و ۱۷۰ نفرساعت دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۳۷ هزار و ۴۹۴ نفر مربوط به دانش‌آموزان و ۳۱ هزار و ۷۹۹ نفرساعت مربوط به دانشجویان ارائه شده است.
وی افزود: ۶۳ هزار و ۶۹۴ نفرساعت آموزش مربوط به زنان خانه‌دار، ۱۹ هزار و ۴۹۲ نفرساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۹۳ هزار و ۸۵۹ نفرساعت مربوط به زندانیان، ۲۶ هزار و ۲۹۴ نفرساعت مربوط به سکونتگاه‌های غیررسمی، ۳۴ هزار و ۸۳۹ نفرساعت نیز مربوط به ساکنان مناطق روستایی است.
به گفته وی، ۲۹ هزار و ۹۱۷ نفرساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۴۵ هزار و ۶۸۰ نفرساعت مربوط به بنگاه‌های اقتصادی، هشت هزار و ۸۴۹ نفرساعت مربوط به عشایر، چهارهزار و ۵۸۸ نفرساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۲۷۳ هزار و ۹۴۲ نفرساعت مربوط به متقاضیان مهارت‌آموزی، ۹۶۰ نفر مشمولان بیمه بیکاری، ۱۸ هزار و ۶۵۲ نفرساعت مربوط به معتادان بهبودیافته است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم توانمندسازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزش‌های مهارتی در راستای یاری‌رساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه و حفظ آن را مهم‌ترین رسالت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عنوان کرد.
وی با اشاره به بازار محور بودن اغلب آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان، خاطرنشان کرد: ویژگی این آموزش‌ها، پرورش کارآفرین است؛ به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و دانش فنی، قادر به کسب فرصت‌های شغلی مناسبی خواهند بود و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد می‌نمایند.
سال گذشته، ۲ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۲۸۱ نفرساعت در ۴۰۳ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز قم آموزش ارائه شد؛ از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت، ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی، ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی بوده است.

انتهای خبر /

 
http://javaneparsi.ir/50890
اخبار مرتبط

نظرات شما