سرپرست معاونت بازرگانی کشاورزی قم:
جوجهریزی مرغ گوشتی در قم افزایشیافته است
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجهریزی مرغ گوشتی استان در ماههای شهریور و مهر مطابق ظرفیت و برنامه تکلیفی وزارت جهاد کشاورزی صورتگرفته و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۰ درصد افزایش جوجهریزی انجام شده است.
وی افزود: هم اینک ۲۱۲ واحد مرغداری گوشتی واجد پروانه بهرهبرداری به ظرفیت اسمی ۴۳۵ هزار و ۷۰۵۰ قطعه بهعنوان واحدهای فعال در سامانه ثبت شده است که از این تعداد بهرهبرداران بیش از ۱۹۰ واحد اقدام به جوجهریزی میکنند.
وی ادامه داد: همچنین بهمنظور تأمین نیاز استان به مرغ گرم، این محصول از استانهای شمالی و مجاور وارد میشود، ذخیرهسازی مرغ منجمد نیز مطابق نیاز صورتگرفته و توزیع مرغ منجمد بدون محدودیت در جریان است.
بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای خبر /
نظرات شما