وزیر آموزش‌وپرورش:

جبران کمبود مدرسه ۲ساله امکان‌پذیر است

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به ظرفیت بالای خیرین در احداث فضاهای آموزشی، گفت: کمبود مدرسه و فضاهای آموزشی استان قم با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و همراهی دولت در یک بازه زمانی ۲ساله امکان‌پذیر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» علیرضا کاظمی روز سه‌شنبه در آیین افتتاح ۲۰ مدرسه خیر ساز که به‌صورت ویدئوکنفرانس در قم برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: کمبود مدرسه در استان قم با همراهی مشترک بین وزارت آموزش‌وپرورش و خیرین مدرسه‌ساز طی ۲ سال آینده، برطرف خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم خیرین مدرسه‌ساز در توسعه فضاهای آموزشی، بیان کرد: خیرین علاوه بر احداث مراکز آموزشی به ساخت فرهنگی کشور کمک کرده و پیام‌های ارزشی را به اقشار مختلف جامعه منتقل می‌کند.

وزیر آموزش‌وپرورش، غفلت در نظام تعلیم‌وتربیت را عامل مشکلات اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و غیره یادکرد و گفت: انسان عالم و دانا، جامعه توسعه‌یافته و پیشرفته را می‌سازد؛ بنابراین ریشه تمامی موفقیت و شکست‌ها را باید در آموزش‌وپرورش جستجو کنیم.

کاظمی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش امروز در کانون توجه خیرین و مسئولان قرار دارد، افزود: تمامی کشورهای دنیا امروز به این نتیجه رسیده‌اند که برای عبور از بحران‌ها چاره‌ای جز سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش نیست.

وی با تأکید بر اینکه اگر فرهنگ غلط "مصرف‌گرایی" را در سطح مدارس اصلاح کنیم، بخش زیادی از چالش‌های کشور مدیریت می‌شود، گفت: آموزش‌وپرورش و معلمان امروز با انبوهی از مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ اما بااین‌وجود از هیچ تلاشی برای تربیت نسل مؤمن و اخلاق‌مدار دریغ نمی‌کنند.

کاظمی با بیان اینکه احداث زیرساخت‌های به‌روز و شایسته؛ مانند نمازخانه، اتاق بهداشت، آزمایشگاه و کتابخانه در احداث مدارس جدید موردنظر است، تصریح کرد: فرهنگ احترام به پدر و مادر و معلم و بزرگ‌ترها از نکات تربیتی است که در طراحی مدارس و محتواهای آموزشی باید موردنظر باشد.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://javaneparsi.ir/51619
اخبار مرتبط

نظرات شما