استاد حوزه علمیه قم مطرح کرد:

تحقق ازدواج موفق با اصول اسلامی و انسانی

یک استاد حوزه با اشاره به اینکه مسئولان زمینه‌های ازدواج آسان را فراموش نکنند، گفت: اصول اسلامی و انسانی یک ازدواج موفق را رقم می‌زند که ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) بر همین پایه شکل گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  ازدواج یکی از مسائل مهم برای تشکیل خانواده در جامعه محسوب می‌شود و افزایش ازدواج به موقع در جامعه از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند؛ اما اگر این مسئله به هر دلیلی به تأخیر بیفتد و جوانان تمایلی به ازدواج نداشته باشند می‌تواند مشکلات و آسیب‌های بسیاری را در جامعه به وجود بیاورد.

 از همین رو حجت‌الاسلام حسین بنیادی، استاد حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «قم فردا» با اشاره به مسئله ازدواج، اظهار داشت: در امر ازدواج اتفاقات خوشایند مختلفی وجود دارد که بعد از این امر مقدس به وجود می‌آید.

 وی ادامه داد: افزایش مهربانی، مودت و آرامش از جمله آثار جسمانی و روانی ازدواج است که در قرآن هم به آن اشاره شده است. البته برخی آثار مثبت اجتماعی هم در مقوله ازدواج وجود دارد.

 این کارشناس اجتماعی با اشاره به اینکه اصول اسلامی و انسانی یک ازدواج موفق را زقم می‌زند، گفت: ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) یک ازدواج موفق است که بر پایه اصول اسلامی و انسانی شکل گرفت و امروز می‌تواند به عنوان یک الگو برای جوانان در جامعه مطرح شود.

 وی اضافه کرد: در ازدواج ابتدا باید طرفین برای تشکیل خانواده و ساماندهی امور زندگی جدیت داشته باشند و سپس در ادامه باید یکدیگر را درک و به حقوق هم احترام بگذارند و نسبت به روحیات هم شناخت کافی پیدا کنند.

 بنیادی با اشاره به آماده سازی برخی زمینه‌ها و شرایط ازدواج توسط مسئولان، گفت: در ابتدا باید جوانان تمایل به ازدواج داشته باشند که همین موضوع باعث خواهد شد برخی عوامل مانند تجمل‌گرایی و هزینه‌های سنگین ازدواج که برخی از زوجین در ابتدای زندگی انجام می‌دهند کنار گذاشته شود.

 وی ادامه داد: امروز با توجه به وضعیت اقتصادی و تنگناهای اقتصادی که وجود دارد باید جوانان از برخی مخارج که در ابتدای زندگی لازم هم نیست بگذرند تا بتوانند زندگی مشترک خود را با آرامش و بدون دغدغه شروع کنند.

 این استاد برجسته حوزه خاطرنشان کرد: در کنار این مسائل هم باید مسئولان امر دغدغه رفع برخی موانع ازدواج و افزایش انگیزه جوانان برای ازدواج را ایجاد کنند. در واقع باید مسئولان موضوع ازدواج آسان را در نظر بگیرند.

 وی افزود: در دولت قبل برای مقوله ازدواج و فرزندآوری اقدامات مؤثر و انگیزشی خوبی پیش‌بینی شده بود که همین مسئله تا حدودی انگیزه جوانان و خانواده‌ها را بالا می‌برد.

 بنیادی با تأکید بر رواج ازدواج آسان در جامعه، گفت: همان طور که گفته شد ازدواج آثار و برکات بسیاری برای خود فرد و جامعه خواهد داشت.


انتهای خبر/160

 
http://javaneparsi.ir/54056
اخبار مرتبط

نظرات شما