استاد حوزه علمیه قم:

زیارت اربعین پیمودن مسیر معرفت و عشق است

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که زیارت اربعین ثواب بسیاری دارد، گفت: این سفر پیمودن مسیری از معرفت، عشق و تجدید پیمان با ارزش‌های جاودانه عاشورا است.

 حجت‌الاسلام والمسلین حسین بنیادی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  با اشاره به ثواب زیارت اربعین، اظهار داشت: در میان رویدادهای مذهبی جهان اسلام، زیارت اربعین امام حسین (ع) جایگاهی بی‌بدیل و ریشه‌ای عمیق در دل باورهای شیعیان دارد.

 وی ادامه داد: این سفر معنوی که نقطه اوج آن در چهلمین روز شهادت سیدالشهدا (ع) در کربلای معلی رقم می‌خورد، تنها یک حرکت فیزیکی به سوی مزار شریف امام نیست؛ بلکه پیمودن مسیری از معرفت، عشق و تجدید پیمان با ارزش‌های جاودانه عاشورا است.

 استاد حوزه علمیه قم تأکید کرد: از منظر روایات و احادیث معتبر، ثواب و فضیلت این زیارت چنان والاست که آن را هم‌تراز با زیارت بیت‌الله الحرام در مکه دانسته‌اند.

 وی بیان داشت: این مقایسه خود گویای عظمت معنوی بی‌نظیر اربعین است. پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) همواره بر اهمیت این زیارت و پاداش عظیم الهی برای زائران آن تأکید فرموده‌اند.

 بنیادی افزود: ثوابی که تنها به دیدار قبر محدود نمی‌شود، بلکه شامل مجاهدت در راه رسیدن به کربلا، تحمل سختی‌های سفر، و احیای یاد و نهضت امام حسین (ع) می‌گردد.

 وی تصریح کرد: نکته عمیق در ثواب زیارت اربعین، پیوند ناگسستنی آن با اصل قیام عاشورا است، زائر اربعین، با پای پیاده یا به هر وسیله‌ای، در حقیقت به ندای هل من ناصر ینصرنی؟ امام (ع) پاسخ می‌دهد.

 بنیادی افزود: او با حضور در کنار حرم مطهر، وفاداری خود را به آرمان‌های شهیدان کربلا - عدالت، آزادگی، مقابله با ظلم و دفاع از دین خدا - تجدید می‌کند.

 وی ابراز داشت: این تجدید پیمان است که در نزد پروردگار متعال از ارزشی والا برخوردار است و ثواب آن را به آمرزش گناهان، افزایش رزق و روزی معنوی و مادی، و تقرب ویژه به درگاه الهی تعبیر کرده‌اند.

 استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: ثواب زیارت اربعین تنها برای فرد زائر نیست، اجتماع میلیونی زائران از ملیت‌ها و قومیت‌های مختلف که در راهپیمایی عظیم اربعین تجلی می‌یابد، خود نمایشی باشکوه از وحدت، برادری و خدمت‌رسانی است.

 وی افزود: ثواب واقعی آن، تحول درونی و الگوگیری عملی از اسوه‌ایثار و شهادت، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.


انتهای خبر/110

 
http://javaneparsi.ir/54753
اخبار مرتبط

نظرات شما