یادداشت؛
شهر قم بازنده اختلافات سیاسی

توسعه و عمرانی شهر قم این روزها در اولویت چندم مدیران شهری قرار دارد و حاشیهسازی فعلاً بر آن غلبه کرده است.
سقائیان نژاد در حالی وارد ساختمان شهرداری قم شد که شهرداری بدترین روزهای خود را میگذراند، از بدهیهای انباشته کلان تا مشکلات ریزودرشت دیگری مانند حقوق کارکنان همهوهمه فضای کاری این نهاد عریضوطویل شهری را با مشکل مواجه کرده بود.
در این میان وی باسابقه درخشان و کارنامه قابلقبول در سکانداری ۱۲ساله شهرداری اصفهان با ورود که همراه با انبوهی از مدیران اصفهانی توانست در همان سال اول رضایت مدیران استان و مردم را جلب کند و در نهایت با تداوم خدمتش در قم سنگ بنای توسعه قم را محکم کند.
این موفقیتها هر چند تداوم داشت؛ اما از ۲ سال پیش ورق برگشت و به دلایل مختلف که شاید باز کردن آن در این نوشتار چندان ضروری نباشد، ۶ نفر از ۱۳ نفر اعضای شورای شهر به مخالف سرسخت شهردار تبدیل شدند.
این مخالفتها باهدف برکنار کردن شهردار تا تابستان سال گذشته با مخالفت ۷ نفر و اکثریت اعضا چندان نتوانست موفقیت آمیز باشد و هر بار شکست خورد اما با تغییر استراتژی و پیشنهاد دادن صندلی ریاست شورا با یکی از اعضای ۷ نفر مخالف و عملی شدن آن، کفه ترازو به نفع مخالفان شهردار سنگین تر شد.
از همین رو در ۱۰ ماه اخیر روزی نبوده که خبر برکناری و عزل سقائیان نژاد در فضای مجازی مطرح نشود و بعد از سیلی از حمایت ها و تخریب ها روانه وی شده است.
هر چند که این خبرسازیها و گمانهزنی هر بار تکذیب شد و رنگ واقعیت نگرفت؛ اما اصل ماجرا که همان خدمت به مردم قم است واقعاً فراموش شده است.
سقائیان نژاد چه امروز، چه چند ماه بعد و حتی یک سال بعد اگر از سمت شهرداری قم کنار برود اتفاق خاصی رخ نداده است و قرار هم نیست که تا ابد وی در این سمت باقی بماند؛ اما این حاشیهسازیها هم روی عملکرد مدیریت شهری و هم روی بُعد نظارتی شورا تأثیر گذاشته و خواهد گذاشت.
بههرحال در این اتفاقات این شهر قم است که آسیبدیده و میبیند که متأسفانه برای مسئولان شهری چه در شورا و چه در شهرداری به نظر مهم نیست.
در این میان انتظار میرفت که علما و بزرگان این شهر به این موضوع ورود کرده و یکبار باری همیشه وحدت و همدلی را جایگزین این برخوردها میکردند و مدیریت شهری یکپارچه در خدمت شهر باقی میماند.
انتهای خبر /110
نظرات شما