هر روز با یک شهید؛

شهید قاسمی رسانه‌ای برای پدرش بود

در زندگی‌نامه شهید محمدصادق قاسمی آمده است: وی در اوج‌گیری انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی با جوانان بسیجی شهرستان ساری تحت ارشاد و هدایت و سخنرانی‌های داغ و پرشور پدر بزرگوارش نقش خوب و مفیدی با سایر نیروها در پیروزی انقلاب داشتند. وی جزو کانون فرهنگی جوانان حزب‌الله ساری بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» «شهید محمدصادق قاسمی» فرزند عبدالوهاب در سال ۱۳۴۵ در ساری چشم به جهان گشود. او در تاریخ بیست و سوم تیرماه ۱۳۶۱، در حمله رمضان در جبهه جنوب به شهادت رسید. در ادامه وصیت‌نامه این شهید والامقام را می‌خوانید.

 بسم رب الشهدا و الصدیقین

 طلبه شهید محمدصادق قاسمی فرزند شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج شیخ عبدالوهاب قاسمی در سال ۱۳۴۵ در خانواده مذهبی و روحانی در شهر ساری دیده به جهان گشود. پدر و مادر شهید در رشد و بالندگی و شکوفایی وی نقش بسزایی داشته‌اند و با فراگیری کلام الهی قرآن مجید و تحصیلات جدید تا سطح دبیرستان در شهرستان ساری موفقیت خوبی کسب کرد.

 وی در اوج‌گیری انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی با جوانان بسیجی شهرستان ساری تحت ارشاد و هدایت و سخنرانی‌های داغ و پرشور پدر بزرگوارش نقش خوب و مفیدی با سایر نیروها در پیروزی انقلاب داشتند. وی جز کانون فرهنگی جوانان حزب‌الله ساری بود.

 بعد از شهادت پدر بزرگوارش شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرحوم حاج شیخ عبدالوهاب قاسمی نماینده مردم ساری و از خطبا معروف آن دیار که در انفجار حزب جمهوری در تهران به لقا محبوب شتافتند شهید محمدصادق قاسمی برای ادامه تحصیل به شهر قم آمد و مشغول علوم حوزوی شدند.

 قریب یک سال در حوزه علمیه قم ماندند ولکن در خلال این مدت چندین بار به جبهه‌های جنگ علیه باطل به جنوب رفته و در آخرین سفر یک سال بعد از شهادت پدر گرامی‌اش در تیرماه سال ۱۳۶۱ در ماه مبارک رمضان آن سال در جبهه شلمچه به دست بعثیان متجاوز و خونخوار به شهادت رسید و جنازه مطهرش بعد از چندین روز درحالی‌که بعضی از اعضا بدنش مانند امام و سالار شهیدان خورد شده بود که در کیسه‌ای قرار گرفته و در شهرستان ساری تشیع شد و سپس به شهر مقدس قم در گلزار شهدا و علی بن جعفر به خاک سپرده شد روحش شاد و راهش پر رهرو باد. والسلام.



انتهای پیام/


http://javaneparsi.ir/48971
اخبار مرتبط

نظرات شما