رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم:
تولید گوشت مرغ ۲۵ درصد افزایش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سال گذشته میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به سال قبل از آن با رشد ۲۵ درصدی همراه بود که این روند افزایشی در سال جاری نیز ادامه پیدا میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» محمدرضا حاجی رضا بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ باتوجهبه اقدامهای صورتگرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی قم، تعامل تشکلهای طیور و نیز همت تولیدکنندگان استان، میزان جوجهریزی مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری گوشتی با رشدی معادل ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۱۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۷۶۵ قطعه رسید و میزان تولید گوشت مرغ از ۲۵ هزار تُن فراتر رفت.
انتهای خبر /
وی افزود: مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایهگذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی بهخصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت میکنیم.
گفتنی است استان قم به واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایهگذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورتگرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده است.
بیش از ۴۰ درصد ارزش افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است که این نکته نشان میدهد سرمایهگذاری خوبی در این حوزه انجام شده است.
انتهای خبر /
منبع:ایرنا
نظرات شما