با عدم صادر دو رأی جنجالی صورت گرفت؛

قهرمانی ناپاک تراکتور با مُهر فدراسیون فوتبال

فدراسیون فوتبال با صادرنکردن عادلانه دو رأی جنجالی، به قهرمانی تیم تراکتور در این فصل، مُهر ناپاک زد و باعث زیر سؤال رفتن این قهرمانی عادلانه شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» تراکتور پس از سال‌ها آشفتگی در تصمیمات مدیریتی و جذب بازیکنانی که باری از روی دوش این تیم برنمی‌داشتند، در فصل بیست و چهارم لیگ برتر با انتخاب‌هایی تأثیرگذار در کادر فنی و بازیکنان، در آستانه قهرمانی قرار گرفته و بعید است در هفته‌های پایانی جام از دست تبریزی‌ها سُر بخورد.

 اما چند نکته منفی ممکن است این قهرمانی را زیر سؤال ببرد و اتهاماتی را به مردان تراکتوری وارد کند که سهم فدراسیون فوتبال در این لطمه‌زدن پررنگ و واضح است.

  کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند مماشات کرد و هر چند کمیته انضباطی رأی خود را صادر کرد؛ اما کمیته استیناف تصمیم‌گیری در مورد رأی نهایی را مشمول زمان کرد و درحالی‌که این پرونده تیرماه سال گذشته باز شده و رسیدگی به آن هم انجام شده، اما ظاهراً این کمیته قصد دارد بعد از پایان لیگ نظر نهایی‌اش را در مورد علیرضا بیرانوند اعلام کند.

  بیرانوند که دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ایران هم هست نقش تأثیرگذاری در قهرمانی تراکتور داشته و هر چند یکی از گران‌ترین قراردادهای فصل فوتبال ایران را به خود اختصاص داده؛ اما از نظر فنی هم کمک‌حال سرخ‌پوشان تبریزی بود. شاید به همین خاطر است که کمیته استیناف و بالاتر از آن فدراسیون فوتبال به‌خاطر برخی ملاحظات و سفارش‌ها هنوز راضی به صدور رأی وی نشده‌اند.

  دومین مُهر ناپاک که فدراسیون فوتبال روی قهرمانی تراکتور زد، صادرنکردن رأی عادلانه رفتار زشت و زننده شجاع خلیل‌زاده کاپیتان تیم تبریزی بود که از سوی آنها عنوان شد به‌خاطر درد کشاله بوده! پرسش این است اگر برای فدراسیون فوتبال درد کشاله این بازیکن محرز شده پس چرا برای این درد ۵۰۰ میلیون تومان جریمه در نظر گرفته است؟ اگر هم این جریمه برای رفتار غیراخلاقی بوده پس چرا محرومیتی در نظر گرفته نشده است؟

این دو مورد که از سوی فدراسیون فوتبال رقم خورده قهرمانی تراکتور را زیر سؤال می‌برد و مهر ناپاک را به آن خواهد زد که می‌تواند از سوی هواداران تیم های دیگر تا مدت‌ها به‌عنوان کنایه و طعنه مطرح شود.

  نکته دیگر در مورد تراکتور استفاده از خداداد عزیزی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به‌عنوان مدیر تیم است که از زمانی که وارد این تیم شده بیشتر نقش یک «دعواکن» را ایفا می‌کند و با هر مربی و تماشاگر و مدیری وارد درگیری‌های لفظی زشت و زننده می‌شود و از به‌کاربردن هر کلمه ناشایستی هم ابایی ندارد و یک هفته نیست که وسط دعواهای فوتبال نباشد.

  تبریز مردمانی بافرهنگ و اصیل دارد و به شهر اولین‌ها مشهور است. در فرهنگ غنی مردم این شهر ادبیات فاخر و شایسته نهفته است و کمتر تبریزی از چارچوب این فرهنگ و ادب خارج می‌شود و ادبیاتش را چاله‌میدانی می‌کند. اما خداداد عزیزی برعکس مردم تبریز رفتار می‌کند و ادبیاتی دارد که شایسته مردمان خطه ستارخان و باقرخان نیست.

  درست است که در این فوتبال آشفته برخی تماشاگران حرمت بازیکنان و نوامیس آنها را نگه نمی‌دارند و توهین‌های زننده‌ای می‌کنند؛ اما این دلیل نمی‌شود که مدیر یک تیم آتش‌بیارمعرکه شود و هر روز در یک رسانه و در یک ورزشگاه با یکی درگیر شود و به اعتبار و آبروی تیم ریشه‌دار تراکتور لطمه بزند و نامش را دفاع از حق تیمش بگذارد.


انتهای خبر /
منبع:ورزش پارسی
http://javaneparsi.ir/53656
اخبار مرتبط

نظرات شما