استاندار قم:

گوشت مرغ نباید گران عرضه شود

استاندار قم نرخ مصوب مرغ را هر کیلوگرم ۸۳۵ هزار ریال عنوان و تأکید کرد: هیچ واحد صنفی نباید گوشت مرغ را بیشتر و گران‌تر از این قیمت عرضه کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از روابط‌عمومی استانداری قم، سید محمد آقامیری در دوازدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار گفت: اگر گوشت مرغ بالاتر و گران‌تر از نرخ مصوب فروخته شود، تخلف است و با واحدهای صنفی متخلف برخورد تعزیراتی می‌شود.
وی افزود: واحدهای کشتارگاهی هم نباید مرغ زنده را گران خریداری کرده و مجبور شوند بیشتر از نرخ مصوب به واحدهای صنفی عرضه کنند.
استاندار قم گفت: خروج مرغ زنده یا ذبح شده از استان ممنوع است و به این وسیله مرغداران موظف می‌شوند تولید خود را که با نهاده‌های ارزان‌قیمت پرورش داده‌اند، به قیمت منصفانه و مصوب به دست مصرف‌کننده نهایی برسانند.
آقامیری از برخورد قاطع تعزیرات با خروج مرغ از استان نیز خبر داد و گفت: اگر مرغداری اقدام به خروج مرغ از استان نماید، کالا به نفع دولت توقیف و به مردم عرضه می‌شود.
استاندار همچنین به ناترازی تولید و مصرف مرغ در استان اشاره کرد و گفت: در بحث تولید مرغ در قم باید تلاش کنیم به‌اندازه مصرف داخل استان تولید داشته باشیم.
آقامیری گفت: باید ماهانه یک میلیون جوجه‌ریزی داشته باشیم درصورتی‌که تقریباً ماهانه نصف این مقدار جوجه‌ریزی می‌شود و باید سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در این بخش تشویق شوند.
بررسی مالیات بر ارزش‌افزوده شکر در فروردین و اردیبهشت سال جاری دیگر موضوعی بود که در دوازدهمین جلسه تنظیم بازار موردبحث و بررسی قرار گرفت.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان نیز با اشاره به مشکل مباشران توزیع شکر در خصوص مالیات بر ارزش‌افزوده در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال گفت: این مباشران و عمده‌فروشان، شکر را با نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده ۱ درصدی به فروش رسانده‌اند درصورتی‌که سازمان امور مالیاتی بر اساس قانون مصوب زمستان ۱۴۰۲ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده ۱۰ درصدی را از آنها مطالبه کرده است.
در سه‌ سال گذشته بیش از ۷۵ هزار تُن گوشت مرغ و ۳۴۲ هزار تُن تخم‌مرغ توسط بهره‌برداران این حوزه در استان قم تولید شد همچنین در این مدت ۸۰۰ درخواست فنی در خصوص واحدهای مرغداری استان مورد بررسی قرار گرفت.
افزایش تعداد واحدهای مرغداری‌ فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی از مهم‌ترین اولویت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران در حوزه کشاورزی قم است و این موضوع در قالب تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی استان دیده می‌شود که نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی مردم خواهد داشت.
به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، ‌ باغی، ‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.

انتهای خبر /

 
http://javaneparsi.ir/50493
اخبار مرتبط

نظرات شما