مدیرکل صمت قم خبر داد:

۳۹ واحد تولیدی در قم به بهره‌برداری رسید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا مردادماه، ۳۹ واحد تولیدی با ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۹۳۴ نفر و سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال در قم به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اکبر ابدالی بیان داشت: علاوه بر ایجاد واحدهای صنعتی جدید در طی مدت یاد شده شاهد ۱۹ مورد توسعه واحدهای صنعتی موجود استان نیز بودیم که با سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۵۳۵ میلیارد ریال اجرایی شد و زمینه اشتغال برای بیش از یک هزار نفر را فراهم ساخت.

 وی ادامه داد: بدین ترتیب در مجموع طی چهارماهه نخست سال جاری ۵۸ پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۲۶ هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر در قم صادر شد که این موضوع نشان‌دهنده اهتمام مسئولان استان برای حمایت از فعالیت‌های تولیدی است.

 گفتنی است ۹۸ درصد صنایع این استان کوچک و متوسط هستند و نیاز است تا هرگونه برنامه‌ریزی در حوزه فعالیت‌های صنعتی در قم با درنظرگرفتن این مسئله باشد.

 صنعت قم طی سال‌های اخیر با رشد خوبی مواجه بوده است و اکنون انواع مختلف محصولات در واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود که بسیاری از آن‌ها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.

 گسترش فعالیت‌های تولیدی در بخش صنعت استان موجب شده که در حال حاضر بسیاری از واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی قم برای انجام کارهای موردنظر خود به نیروی انسانی جدید نیاز داشته باشند و به همین دلیل ظرفیت‌های فراوان برای اشتغال‌زایی در این بخش به وجود آمده است.

 یک هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار با ایجاد اشتغال برای ۵۷ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی قم به تولید محصولات موردنیاز مردم مشغول هستند.

 شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای تولیدی مواجه شده است.

 بخش صنعت در استان قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان به‌صورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

 امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی است که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم‌خانگی استان قابل‌مشاهده است.

 در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://javaneparsi.ir/50075
اخبار مرتبط

نظرات شما