مدیرکل غله قم:

۳۵۰ نانوایی سنگک در قم فعال است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: سنگک عمده نان مصرفی مردم این استان است و حدود ۳۵۰ واحد نانوایی سنگک در قم فعال است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» سعید محمدی بیان داشت: نزدیک به ۴۰ درصد از نانوایی‌های فعال در استان قم، نان سنگک می‌پزند که این موضوع نشان‌دهنده اهمیت نان سنگک در سفره مردم قم است.

 وی افزود: پخت نان سنگک ریگی یا سنتی در قم سابقه طولانی دارد و نانوایان این استان بامهارت بالای خود نان با کیفیتی را تولید و به دست مردم می‌دهند به‌نحوی‌که نان سنگک قم از نظر استانداردهای کیفی همواره از جمله نان‌های خوب کشور است.

 گفتنی است گندم موردنیاز استان قم در سیلوی بِتُنی ۱۱۰ هزارتنی شهید آصف نخعی که در جنوب غربی شهر قم در محور قم - سلفچگان قرار دارد، ذخیره می‌شود؛ این سیلو از امکانات و تجهیزات کامل تخلیه و بارگیری گندم برخوردار است.

 آزمایش‌های انجام شده توسط نهادهای نظارتی همچون اداره کل استاندارد نشان می‌دهد آرد توزیع شده در میان نانوایی‌های استان از کیفیت لازم برخوردار است و در ادامه نانوایان عزیز قمی نیز تلاش می‌کنند بامهارت بالای خود، نان با کیفیتی را به دست مردم برسانند، به‌نحوی‌که مسئولان حوزه آرد و نان قم بیان می‌کنند نان‌های تولید شده در این استان به‌خصوص نان سنگک از بهترین نان‌های کشور است.

 به‌طورکلی حدود ۹۰۰ نانوایی در سطح شهر و مناطق مختلف استان قم فعال است و نانوایان در این استان انواع نان‌های موردعلاقه مردم را تولید می‌کنند. پنج کارخانه تولید آرد نیز در قم فعال است و میزان آرد مصرفی نانوایی‌ها در این استان در هر ماه بیش از ۱۰ هزار تُن است.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://javaneparsi.ir/50298
اخبار مرتبط

نظرات شما